تحقیق در مورد تکنولوژی برنج

تحقیق در مورد تکنولوژی برنج
برنج, تحقیق, تحقیق در مورد تکنولوژی برنج, تکنولوژی, تکنولوژی برنج, دانلود تحقیق در مورد تکنولوژی برنج, مورد

رفتن به سایت اصلی

تحقیق در مورد تکنولوژی برنج
لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل :  word (..doc) ( قابل ويرايش و آماده پرينت )تعداد صفحه : 4 صفحه
 قسمتی از متن word (..doc) :  
‏تکنولوژی برنج – نگاهی به صنعت شالی کوبی کشور‏ ‏ ‏مقدمه‏برنج ، گیاهی است که به علت نیاز زیادی که اغلب مردم جهان به آن دارند در بین غلات بعد از گندم در سطح بسیار وسیعی از زمین های زراعتی برخی از کشور های مختلف جهان کشت می گردد. کشت و کار برنج در دنیا و تولید آن از نظر کیفیت و کمیت دارای اهمیت خاصی است، زیرا برنج یکی از نباتاتی است که دانه آن برای تامین غذای اصلی بیش از نصف مردم جهان(6/1 میلیارد نفر) بکار می رود. در بخش عظیمی از قاره آسیا ، برنج تامین کننده بیش از 80 درصد کالری و 75 درصد پروتئین مصرفی مردم می باشد. خاستگاه اصلی برنج ، آسیای جنوب شرقی است و از آنجا بتدریج به سایر نقاط جهان راه یافته است. بنا بر اسناد تاریخی ،کشت برنج در چین و هند پیشینه هفت هزار ساله دارد. در مورد ورود برنج به ایران، برخی آن را به زمان هخامنشیان و عده ای به زمان ساسانیان و گروهی به دوره بعد از ورود عرب ها به ایران نسبت می دهند. بنابر اظهار لا توفر كشت برنج در ايران پس از تسلط اعراب به ایران رونق گرفته است. حدود 95 درصد برنج دنیا در کشورهای در حال توسعه و عمدتا در قاره آسیا تولید می شود . همچنین 90 درصد برنج آسیا به مصرف داخلی رسیده و تنها حدود 5-4 درصد تولید در تجارت جهانی وارد می شود. برنج دارای جنس و گونه های زیادی است که مهمترین جنس أن oryza‏ وگونه زراعتی آن sativa‏ است. گونه sativa‏ که در تغذیه انسان ، نقش مهمی دارد بدون عملیات تبدیل ، قابل مصرف غذایی انسان نمیباشد، اما در روند تبدیل، دانه برنج دچار خسارت کمی و کیفی شده و اجزاء و ( by-product‏ ) های مختلف از آن تولید می گردد که متاسفانه در شرایط کنونی به دلیل عدم وجود تکنولوژی و تجهیزات مناسب و مدرن ،بلا استفاده مانده اند. کشور ما با تولید حدود8/2 میلیون تن شلتوک و وجود بیش از 4000 واحد شالی کوچک در استانها، پتانسیل مناسبی برای فرآوری و تولید محصولات با ارزش افزوده می باشد.‏1- ارزش غذایی برنج:‏‏برنج ، یک منبع اصلی انرژی، پروتئین، ویتامین B‏1 (ریبوفلاوین) ،B‏2 (نیاسین) ، آهن و کلسیم در رژیم غذایی است. میزان کالری حاصل از برنج ،مشابه گندم و مقدار پروتئین آن کمتر از گندم می باشد. در مقایسه با اقلامی نظیر گوشت و حبوبات، برنج دارای پروتئین کمتری است،لیکن مواد قندی و نشاسته موجود در آن از سیب زمینی، حبوبات و گندم بیشتر می باشد. ‏تولید برنج جهان:‏در سال 2004 ،تولید برنج جهان  610  میلیون تن بوده است .( IRRI‏ ) ،که در 114 کشور برنج خیز تولید شده است. 50 درصد این کشورها ، تولید بیشتر از100000 تن در سال داشته اند. ده کشور تولید کننده برنج جهان عبارتند از : چین ،هند، اندونزی، بنگلادش،ویتنام، تایلند ، میانمار ، ژاپن، فیلیپین و برزیل. کشور ما جزو 54 کشور بعدی تولید کننده برنج می باشد .بنابر آمار زراعی سال 84-1383 ،74/2 میلیون تن شلتوک تولید شده است.‏تولید برنج در ایران:‏‏بنابر آمار زراعی سال 84-1383 ،در سطح 628 هزار هکتار ،74/2 میلیون تن انواع واریته های مختلف شلتوک،تولید شده است. استان مازندران 17/37 درصد، برنجکاران گیلانی 88/27 درصد آن را تولید کرده اند. کشاورزان این دو استان ساحلی، جمیعا 05/65 درصد از شلتوک کشور را تولید کرده اند. سه استان فارس، گلستان و خوزستان به ترتیب با 40/9 ، 18/9 و 18/7 درصد سهم در تولید شلتوک مقام های سوم تا پنجم را به خود اختصاص داده اند. شالیکاران پنج استان فوق الاشاره 81/90 درصد شلتوک کشور را تولید کرده اند. از 21 استان تولید کننده شلتوک ،بالاترین سهم به استان مازندران با 01/1 میلیون تن و کمترین سهم به استان یزد با 44 تن شلتوک تعلق داشته است.
 

  • تحقیق در مورد ديابت 7 ص

    تحقیق در مورد ديابت 7 ص 7, تحقیق, تحقیق در مورد ديابت 7 ص, دانلود تحقیق در مورد ديابت 7 ص, ديابت, ديابت 7 ص, ص, مورد رفتن به سایت اصلی تحقیق در مورد ديابت 7 ص لینک دانلود و…

  • تحقیق در مورد کشور هند

    تحقیق در مورد کشور هند تحقیق, تحقیق در مورد کشور هند, دانلود تحقیق در مورد کشور هند, کشور, کشور هند, مورد, هند رفتن به سایت اصلی تحقیق در مورد کشور هند لینک دانلود و خرید پایین توضیحاتدسته بندی : ووردنوع فایل…

  • پاورپوینت در مورد دزانفكتان ها و نحوه انتخاب آن درمحيطهاي آزمايشگاهي

    پاورپوینت در مورد دزانفكتان ها و نحوه انتخاب آن درمحيطهاي آزمايشگاهي آزمايشگاهي, آن, انتخاب, پ, پاورپوینت در مورد دزانفكتان ها و نحوه انتخاب آن درمحيطهاي آزمايشگاهي, دانلود پاورپوینت در مورد دزانفكتان ها و نحوه انتخاب آن درمحيطهاي آزمايشگاهي, درمحيطهاي, دزانفكتان,…

  • مبانی نظری وپیشینه تحقیق پیشرفت تحصیلی و عوامل مؤثر در آن

    مبانی نظری وپیشینه تحقیق پیشرفت تحصیلی و عوامل مؤثر در آن آن, پیشرفت, تحصیلی, تحقیق, دانلود مبانی نظری وپیشینه تحقیق پیشرفت تحصیلی و عوامل مؤثر در آن, در, عوامل, مؤثر, مبانی, مبانی نظری وپیشینه تحقیق پیشرفت تحصیلی و عوامل مؤثر…

  • تحقیق در مورد اسيد دي اكسي ريبونوكلئديك يا DNA

    تحقیق در مورد اسيد دي اكسي ريبونوكلئديك يا DNA DNA, اسيد, اسيد دي اكسي ريبونوكلديك يا DNA, اكسي, تحقیق, تحقیق در مورد اسيد دي اكسي ريبونوكلديك يا DNA, دانلود تحقیق در مورد اسيد دي اكسي ريبونوكلديك يا DNA, دي, ريبونوكلديك,…